Een droom van een ontmoeting

Story Categories:

Story Tags:

Views: 1,507 | Likes: +5

Een droom van een ontmoeting

Maarten’s droom, zijn fantasie was om een mooie vrouw tegen te komen – die géén professionele kapster was –  en die hem zou verleiden om zijn haar te mogen knippen. Niet zomaar een beetje. Flink stuk eraf. En terwijl ze dat deed, ook sensueel en intiem contact met hem zou hebben.

Hij maakte een afspraak in de enige club die hij soms bezocht. Laatst was hij daar bij een jonge vrouw die hem een geweldig gevoel had gegeven. Haar naam was Lizzie, een blondine met het uiterlijk van het buurmeisje, waar je van droomde toen je een tiener was. Ondeugend met een glimlach.

Uurtje later belde hij aan. Lizzie verwelkomde hem hartelijk en ging hem voor naar kamer 7. Eenmaal daar kleedden beiden zich uit en namen snel een douche. Op bed beland, kusten en streelden ze. Een paar minuten gingen voorbij. Toen vroeg hij haar rechtop op zijn schoot te komen zitten, naar hem toe gericht.

“Mag ik je een geheim vertellen, over wat mij opwindt?

“Natuurlijk” antwoordde Lizzie.

“Ik vertel het alleen als je het voor jezelf houdt, het met niemand deelt.”

Dat zweer ik” terwijl ze een hand op haar hart plaatste.

Hij treuzelde een beetje: “Het zou me echt geil maken als je met mijn haar speelt en zegt het te willen knippen.”

Lizzie: Zoiets is nieuw voor me, maar als het jouw wens is … nou ja, opgewonden maakt. En ze glimlachte. “Dus je wilt dat ik je plaag. Niet echt knippen of…?”

Hij vermijdde een direct antwoord en vroeg haar of ze ooit iemands haar had geknipt. Misschien een vriendin haar lange haar bijgeknipt, een paar centimeter of zo.

Lizzie: “Ik heb één keer mijn eigen gespleten punten geprobeerd te bij te knippen. Gelijk ook de laatste keer. Ging helemaal mis, hartstikke ongelijk en uiteindelijk moest de kapster er meer dan tien centimeter afknippen om me niet voor gek te laten lopen. Dus als iemand mij vraagt om diens haar te knippen, moeten ze echt wel weten wat er van kan komen.”

Hij lachte. Het idee dat het fout kan lopen, of dat je onzeker bent, maakt het voor mij alleen maar opwindender.”

Lizzie antwoordde: “Ik vind het wel een beetje eng. Beetje veel eigenlijk. Als je wil dat ik je haar knip, moeten we wel vooraf precies afspreken hoe ver je daarin wil gaan. Of ik alleen doe alsof, of dat ik je écht ga knippen en hoeveel? Als je zegt écht knippen, houd er dan rekening mee dat het mis kan gaan en ik hoop dat je me er achteraf niet de schuld geeft.”

Hij antwoordde: “Natuurlijk. Wat telt is dat jij er ook plezier aan beleeft en het werkelijk met enthousiasme wil doen. Ik ga je niet dingen vragen tegen je zin te doen. En zal je niks verwijten als het uit de hand loopt. Mijn pech en mijn leermoment in dat geval. Ik denk wel dat ik mijn haar nog wat langer laat groeien en dat we een tijdje moeten wachten tot we elkaar weer ontmoeten.”

“Hoe lang?” vroeg ze. Hij gaf geen antwoord. Ook wist hij niet of ze bedoelde hoe lang zijn haar moest groeien, of hoelang er zou verstrijken voordat ze elkaar weer zouden zien.

Uiteindelijk kusten, streelden en deden ze andere dingen, als je begrijpt wat ik bedoel. Zoals mensen doen in clubs als deze. Tijdens het vrijen raakte ze voorzichtig zijn haar aan – voor hem voelde alleen dat al intens sensueel – en speelde met haar vingers onder zijn oren, en zei: “Ik heb hier de schaar en ga nu knippen.”

De tijd vliegt als je plezier hebt. Terwijl hij zijn kleren aantrok, liet ie nog even vallen dat hij korte verhalen schreef over zijn fantasie. Mag ik die eens lezen?” vroeg ze. Hij  gaf haar de URL van het haircutstorynetwork en zijn schrijversnaam, Piekje. Ze maakte er een notitie van op haar telefoon. Voor zover hij haar kende  zou ze het zeker opzoeken.

Eenmaal thuis kon hij niet loslaten dat Lizzie misschien de toegangspoort was om zijn lang gekoesterde droom te vervullen. Maar haar positieve reactie kwam nogal onverwacht voor hem. Hij zakte weg in twijfel. Wilde hij dit wel echt? Nu hij wellicht kon krijgen what he wished for, rees wat angst. Wat als …. ze inderdaad de schaar pakte en het resultaat …

Dan ofwel direct naar een professionele kapster. Een of ander flauw verhaal vertellen over wat er met zijn haar was gebeurd. Of Lizzie alles eraf laten halen als enige redmiddel om niet voor gek te lopen. Zou hij zichzelf aan kunnen kijken in de spiegel met een bijna kaal hoofd? Was dat het wel allemaal waard?

Genoeg tijd om erover na te denken. Over zes weken was het tijd voor zijn reguliere knipbeurt,  die hij elke driemaandelijks plande. Misschien deze keer wat langer wachten, want de vorige maal knipte de kapster meer dan verwacht. Hoe groot kan een paradox zijn.

Hij besloot Lizzie toch wat eerder te bezoeken. Terwijl ze hem naar de geboekte kamer bracht, raakte Lizzie zijn lokken heel voorzichtig aan en zei: “Het wordt lang…”

Dat je het nog weet… antwoordde hij.

Jazeker! En ik las ook je verhalen. Bij sommige hield ik mijn adem in. Het is me super duidelijk dat het knippen van je haar je opwindt. Ik moet toegeven dat ik zelf ook een opgewonden raakte bij het lezen …. Ben verbaasd dat je met zo’n fantasie nog steeds zulke lange lokken hebt.”

“Niet zo heel lang momenteel, het was veel langer deze zomer,” antwoordde hij.

“Nou, wat mij betreft is het véél te lang en IK ben er klaar voor hoor.”

Maarten schrok een beetje: Uhh zullen we dan eerst goed afspreken hoe en wat? Dat ik alle spullen die we nodig hebben meebreng de volgende keer…… over een maandje of zo?”

Nu doe je net als in je verhalen. Weglopen, vermijden of hoe je het ook wil noemen. Geen ontsnapping voor jou deze keer jongen. Iemand met zo’n fetisj gaat volgens mij niet hierheen zonder een en ander mee te nemen. In je auto zeker?”

Zijn gezicht sloeg rood aan. “Sleutels!” commandeerde Lizzie. Ze pakte zijn jas, trok die over haar naakte lichaam aan en flitste naar zijn auto die achter de villa stond geparkeerd. In een wip was ze terug. Drijfnat, want kennelijk was het plots hard gaan regenen.

“Kijk ‘s , een tas vol.” Ze kieperde die om op het bed. “Maar er is wel één ding waarover we het eens moeten zijn

“En dat is?” vroeg Maarten.

“Je laat me m’n gang gaan en je bemoeit je er niet mee terwijl ik bezig ben. Dan word ik zenuwachtig en dan verpruts ik het. Al heb ik geen ervaring heb als kapster, ik weet ik precies waar ik heen wil, met je haar bedoel ik. Dus… krijg ik een overduidelijke JA én carte blanche?”

“Hoevéél ga je er dan af halen?”  vroeg hij.

“Weet ik nog niet,” antwoordde Lizzie op een plagende toon.

Maarten: Laten we een deal sluiten. Je mag net zoveel knippen als de lengte van een plukje van je eigen haar wat je durft te knippen .”

Zonder aarzeling nam Lizzie ze een heel dunne lok aan de achterkant van haar hoofd en knipte die net boven haar schedel af. Met een enorme glimlach zwaaide ze het voor zijn gezicht en hield het naast Maarten’s hoofd.

“Even meten voordat ik begin.” zei ze met een gulle lach.

De streng van haar haar was zeker twintig centimeter. Dat betekende dat ze hem helemaal kon kortwieken als ze dat zou willen.

Dus nu neem ik aan dat ik volmondig JA heb?”  Hij knikte. Wat kon ie anders.

“Nee, dat is niet voldoende. Zeg alsjeblieft HARDOP en DUIDELIJK JA.”

“Ja”

Lizzie streelde zijn gezicht en begon zijn haar tergend langzaam te borstelen. Af en toe stopte ze, om hem heel sensueel op zijn mond en in zijn nek te kussen. Toen ze de borstel neerlegde, ging ze verder met met een kam. Het maakte hem stapelgek.

Ze schoof haar lichaam zo dicht mogelijk naar het zijne. Pakte een grote schaar en begon teder enkele lokken van zijn haar op te tillen. Hij kon het knippen horen, maar had geen idee hoeveel ze knipte. Minuscule lokjes vielen neer op beider lichamen. Ze zei dat ze maar een centimeter had geknipt. Op dat moment een hele opluchting voor hem. Lizzie bleef kleine knipjes maken. Zo baande ze haar weg over zijn hele hoofd.

“Ik merk dat je helemaal van de wereld bent. sprak Lizzie. Hij bleef stil, inhaleerde diep en zuchtte. Hij was buiten adem en de tongkus die volgde deed er nog een stukje bovenop.

“Ik kan het natuurlijk zo laten.” zei Lizzie. “Maar …. dat doe ik niet. Of je moet nu opstaan en hard wegrennen.” Hij probeerde iets  overeind te komen zitten. Lizzie drukte hem met beide handen op zijn schouders terug. “No way, je hebt Ja gezegd.”

“Ik probeerde alleen even te strekken, een beetje kramp. ” Ze schaterde van het lachen. “ Voordat ik kramp krijg, van die schaar vasthouden, mag je me zachtjes likken.” Ze legde de schaar neer, manoeuvreerde zich naar achter en ging wijdbeens liggen met haar knieën omhoog. Als op bevel, plaatste hij zijn hoofd tussen haar benen en begon met zijn tong het alfabet te schrijven; op, rond en soms ook in haar edel deel. “Oh nu maak je me wel heel geil” en ze kreunde zachtjes. Hij was zo intens met haar bezig dat ie niet merkte dan ze inmiddels weer de schaar had gepakt.

Opnieuw mini knipjes, die op het moment dat ze steeds sneller en heftig ging ademen, wat groter leken te worden.  “Ga door, ga door …. “ kreunde Lizzie. Ze leek zich in te willen houden om te kunnen blijven knippen. Op het moment dat ze het niet meer houden kon, gilde ze het uit en gooide ze de schaar een eind de kamer in. Even werd het stil en lagen ze in elkaars armen. Buiten adem. Beide.

Lizzie zei “Sorry dat ik zo wild deed.” Na een paar minuten, stond ze op. Op zoek naar de schaar. Met een super ondeugende glimlach kwam ze terug op bed zitten, op haar knieën voor hem. “Kom je overeind? We zijn nog niet klaar he .”

Met in één hand een schaar, ging ze met de andere hand door zijn haar. “Het is wel een zooitje nu. Wil je nog een beetje toonbaar naar huis gaan, dan zou ik even langs de kapper in het dorp rijden. Als ikzelf hier iets van probeer te maken ….. moet ik het denk ik behoorlijk kort knippen …. Ik weet niet of je dat wil?”

“Hoe kort praat je over.” vroeg hij weifelend. Ze inspecteerde zijn haar. “De kortste stukken bovenop moet ik als leidraad aanhouden om er nog iets van model …. nou ja model is een groot woord, in te krijgen. Ik ben nu hartstikke geil en ik knip graag want ik zit helemaal in de flow, maar ben geen kapster he. En bij je oren alles eraf, want dat is nu helemaal ongelijk. Ik heb een idee, doe jij de eerste knip maar en dan hou ik me zo goed mogelijk aan die lengte.”

Ze verzamelde wat haar bovenop zijn hoofd en draaide dat tot een streng, die ze omhoog hield. “Pak de schaar maar, ik leid je wel naar waar je kan knippen.” Hij ging met de schaar op gevoel naar boven tot waar haar vingers de streng beet hadden. Nog voor hij een knip kon maken, manoeuvreerde ze zijn hand omlaag, dicht bij zijn hoofdhuid. “Ja, knip nu maar …”  Hij deed het nog ook, zich realiserende dat dit erg kort zou zijn.

“Oké, mooi zo. Nu kan je niet zeggen straks dat IK degene was die de lengte bepaalde. Want dat deed je nu zelf.”

Lizzie zette er nu  goed de schaar in. Niet echt zachtzinnig, greep ze telkens een behoorlijke bos, knipte en liet die voor mijn ogen in de schoot vallen. Ze had er duidelijk lol in. “Zo dat was de bulk. Nu ga ik het netjes maken.”

Maarten voelde hij telkens een lok haar tussen Lizzie’s gespreide vingers. Ze knipte net boven die vingers en haartjes dwarrelden naar beneden. Dit leek een eeuwigheid te duren. Dat was ook zijn stiekeme wens, maar uiteindelijk stopte ze met knippen en draaide zijn hoofd om te zien of er nog sprietjes uitstaken.

Ze legde de schaar neer en aan de blik in haar ogen te zien had ze haar bedenkingen.

“Sowieso even die bakkebaarden weg, want dat staat een beetje gek nu.” Ze pakte de tondeuse, haalde de opzetkam eraf en met een soepele beweging van onder naar boven maakte ze eerst de linker en daarna de rechter bakkebaard tot verleden tijd.

“Ik weet het niet hoor ….” zei ze met een zucht terwijl ze opnieuw over zijn hoofd wreef. Weet je, één van de andere meisjes heeft een tijdje een kappersopleiding gedaan. Zou je het erg vinden dat we haar er bij roepen. Kijken wat zij zegt?”

Ofschoon hij hier niet op gerekend had, knikte ie instemmend ja. Lizzie stond op en kwam terug met een wat jongere vrouw, een beetje voluptueuzer dan zij, maar wel een heel mooi figuur. Een erotische uitstraling om niet over te klagen.

“Wat vind jij er van Joy. ” vroeg Lizzie aan haar. Joy schoot eerst een beetje in de lach.

“Heb jij dat gedaan Liz? Nou ik weet wel dat JIJ nooit aan mijn haar mag komen . Je kan het zo laten en hopen dat het snel groeit. Want ik denk dat alles wat je nu nog gaat knippen het alleen maar erger maakt. Kijk als IK het voor het zeggen had ….”

Lizzie: “Wat zou jij doen dan?”

“Je kan die lieve man niet zo de straat opsturen en eigenlijk zie ik maar één mogelijkheid…. Maar ik weet niet of ie daar voor open staat en jij dat wil doen …?

“Wat dan?”

“Tondeuse erover, millimeteren. Dus eigenlijk gewoon ALLES eraf.”

Lizzie met wijd open ogen en mond: “Je zegt dat ik ‘m kaal moet scheren?”

“Nee niet helemaal kaal, een paar millimeter laten staan. Sommige mensen noemen dat wel kaal ja maar dat is pas als je echt geen enkel haartje meer kan bespeuren.

Hij zat er voor spek en bonen bij en volgende met enige huiver het gesprek. Lizzie: “Pfff dat gaat wel heel ver. Ik weet niet of ik me daar wel fijn bij voel.”

“Het is denk ik belangrijker wat HIJ daarbij voelt, of ie dat wil? En als jij zoiets hebt van liever niet, dan wil ik het wel doen hoor. Zo gebeurd. Alleen … hoe komen we aan een tondeuse?”

Lizzie pakte de tondeuse die op de grond was gevallen.

“Mooi da’s dan opgelost. Dus Liz ga je gang …”

Nadat ze er een wat grotere opzetkam had opgeklikt. Lizzie keek eerst Maarten in de ogen daarna naar Joy: “Ik weet het niet hoor, geloof dat ik niet zeker genoeg ben of ik dat wel wil.”

Joy pakte de tondeuse uit haar handen en ging recht voor Maarten op haar knieën zitten. Ze klikte de machine aan en uit terwijl ze hem ondeugend aankeek: “Zeg het maar. Gaan we ervoor of liever niet? Dit is een grote kam pakken en instellen op 30 millimeter. Dan blijft er heel wat haar op je hoofd. Is het dan nog een zooitje ….. ”.

Hij wist zich geen raad. Joy legde alles even neer en gaf hem een vurige tongkus. Lizzie volgde haar en trakteerde hem op een waanzinnig lange kus en fluisterde in zijn oor “ Doe maar, het groeit weer terug”.

“Je mag Joy. Hij heeft geen bezwaar, ik denk zelfs eerder dat ie er heel erg naar uitkijkt.”  Maarten knikte ja.

“Ik zal om te beginnen, het niet te kort scheren. Kan je even wennen voor als we eventueel korter gaan.” Joy manoeuvreerde de tondeuse  naar zijn voorhoofd, hield even stil ….. een luide klik en gezoem. Met haar hand hield ze zijn hoofd recht en bewoog de machine langzaam naar achter. Terwijl Lizzie zijn lingham vasthield. En die stevig maar langzaam op en neer bewoog.

Joy liet er geen gras over groeien. Met volle overtuiging bracht ze het haar op één lengte. Hij was verbaasd hoeveel haar nu na al dat knippen, nog omlaag dwarrelde.

Toen Joy klaar was, zette ze tondeuse uit en bekeek met Lizzie zijn korte dos haar. Ze veegde nog even de losse haartjes weg. Joy en Lizzie keken elkaar aan. “Niet echt waarvan je zegt …..” sprak Lizzie. “Misschien nog net wat korter. Kan best leuk zijn hoor” antwoordde Joy. Joy zette een kleinere kam op de tondeuse en keek stilzwijgend naar Lizzie alsof ze om dienst goedkeuring vroeg. Lizzie knikte ja.

Net wat korter …. nou nee, het ging behoorlijk kort deze keer. Joy had de tondeuse ingesteld op 12 millimeter.  Maarten’s haar werd nu super kort. Terwijl Lizzie met haar hand voor haar mond dit schouwspel aanschouwde, scheerde Joy met haar lippen wat naar binnen en stijl op elkaar gedrukt zijn hele haar naar 12 millimeter.

“Klaar!” riep Joy  “Heb je mij nog nodig, want ik verwacht zo iemand weetje.”

“Ga maar Joy” zei Lizzie “en bedankt voor je harde werk.”

Voordat ze de kamer verliet kuste Joy eerst Lizzie en daarna hem. Met passie en volle tong. Het was muisstil geworden in de kamer.

Lizzie en Maarten verdronken in elkaars ogen. Ze pakte zijn lingham die alweer harder werd, en dirigeerde die in haar. Ze liet een diepe zucht en begon heel traag te bewegen. Haar linkerarm reikte ze uit. Pakte opnieuw de tondeuse en met een handigheidje wipte ze de opzetkam eraf.

“Durf je te komen …. dan gaat het laatste beetje er ook nog af. Trouwens ook als je niet komt …” Ze schoot in de lach, klikte de machine aan en maakte een baan midden op zijn hoofd helemaal glad. Terwijl ze de laatste passage maakte om hem volledig kaal te maken, kwamen beide tegelijkertijd. Hun lichamen verstrengelden zich en ze sloten de ogen.

-o-

Klop, klop …. tegen kamerdeur “Lizzie is alles oké? Het is tijd hoor …” De receptioniste hield de klok strak in de gaten.

“Lieverd … wakker worden. Time’s up.” Lizzie wreef haar hand heen en weer over zijn hoofd. Hij voelde zijn haar! Aan het begin van het bezoekje was hij ingedommeld en omdat hij aangaf rust te willen had Lizzie hem maar in armen in laten slapen.

“Heb je mijn haar geknipt?” vroeg Maarten.

“Only in your dreams jongetje. Ik heb je zachtjes gestreeld en een beetje aan je haar geplukt. Je droomde er gewoon doorheen.  Je zal het wel nodig hebben gehad dat dutje. Maar als dat de droom was die je zo hard maakte, dan weet ik niet of ik mezelf bij je volgende bezoekje kan beheersen. Als je nu nog durft te komen.” Lizzie lachte voluit gaf Maarten een afscheidskus en in de deuropening streelde ze nog een laatste keer door zijn lange lokken.

 

 

 

 

Leave a Reply